16 آذر شمسیان عضوء شورای شهر بروجرد در مراسم روز دانشجو دراین مرکز گفت :

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز بروجرد :

بمناسبت فرارسیدن 16 آذر روز دانشجو مراسم با شکوهی در این مرکز با حضور برخی مسئولین شهری مسئول بسیج دانشجوئی سپاه، کارکنان اساتید ودانشجویان برگزار گردید.

این مراسم با برنامه ریزی دانشجویان انجمن ها ونظارت دانشگاه بخوبی برگزار گردید. درابتدا با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید سپس سرود جمهوری اسلامی ایران پخش گردید.

دکتررناسی سرپرست دانشگاه ضمن خیر مقدم به مهمان ها و دانشجویان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در جمع دانشجویان که فرمودند: اداره این مملکت در آینده در دست شماست، آنگاه به تشریح واقعه شانزدهم آذر سال 1332 و شهادت سه آذر اهورائی شریعت رضوی، قندچی و بزرگ نیا پرداخت و استکبار ستیزی را جز لاینفک جنبش دانشجوئی در طول انقلاب دانست.

سپس برادر آزاده عزیز شمسیان عضوء شورای شهر بروجرد در خصوص روز دانشجو بصیرت و برجام سخنرانی نمودند .

ودر پایان با اهداء جوایزی از دانشجویان نمونه تقدیر و تشکر بعمل آمد.