انا لله و انا الیه راجعون پیام تسلیت سرپرست مرکز بروجرد در پی ارتحال آیت اله رفسنجانی

به گزارش روابط عمومی مرکز بروجرد :

در پی ضایعه تاسف بارو غم انگیز  درگذشت حضرت آیت اله هاشمی رفسنجانی  ضمن تسلیت به مقام معظم رهبری و مردم انقلابی و همیشه در صحنه ایران و جامعه دانشگاهیان سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز بروجرد در پیامی این ضایعه را تسلیت گفتند .

متن پیام :

انا لله و انا الیه راجعون

رحلت غمبار یار دیرین و صدیق امام (ره) و رهبری ، مجاهد نستوه حضرت آیت اله هاشمی رفسنجانی را به همه یاران انقلاب و مردم شهید پرورو بزرگوار ایران تسلیت عرض می نماییم. این فقدان موجب ثلمه عظیم برای انقلاب و اسلام است.  بدون شک آثار و خدمات ارزشمند ایشان در دوران مبارزات قبل از انقلاب، پیروزی انقلاب ، سال های دفاع مقدس و دوران سازندگی برملت قدر شناس ایران پوشیده نیست.

دکتر رناسی ضمن تسلیت به رهبر معظم انقلاب و خانواده معزز ایشان، از خداوند منان برای روح بزرگ آن مرحوم آمرزش  و غفران الهی و برای خانواده محترمشان  صبر و اجر مسئلت نمودند .