پایگاه مقاومت شهید احمدی روشن مرکز بروجرد برگزار کرد: مسابقات تیراندازی بین بسیجیان مرکز بروجرد در سالن تیراندازی سپاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز بروجرد :

یکسری مسابقات تیراندازی با تفنگ بادی در کانون بسیج سپاه ناحیه بروجرددر سالن تیر اندازی شهید مدافع حرم ماشااله شمسه  بین کارکنان بسیجی مرکز بروجرد برگزار گردید.

این مسابقات جهت آمادگی بسیجیان این پایگاه و ایام الله فجر بود .

دکتر رناسی در حین برگزاری این مسابقه ضمن تبریک این ایام افزود : با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص آمادگی بسیجیان یاد آور شد که تیر اندازی یکی از کارهایی است که حتی ائمه معصومین (ع) نیز به یاد گرفتن آن سفارش کرده اند.

سرهنگ نصرتی افسر بازنشسته ارتش و فرمانده میدان ضمن خوش آمد و تقدیر و تشکر از بسیجیان اضافه کرد: در زمان جنگ و دفاع مقدس بسیج، سپاه و ارتش همیشه در کنار هم بودند .

درپایان دانشگاه پیام نور مرکز بروجرد از همکاری فرمانده ناحیه جناب سرهنگ سوری، سروان پاسدار سید داوود موسوی، سروان پاسدار اصغر زینعلی و بردار پاسدار مجید گودرزی تقدیر و تشکر بعمل آورد .