پیام سرپرست مرکز بروجرد بمناسبت فصل بهار دکتر رناسی در پیامی فرارسیدن سال نو و بهار طبیعت را تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نورمرکز بروجرد در پیامی سرپرست دانشگاه فرا رسیدن فصل بهار را تبریک گفت .

در پیام چنین آمده است :

دگرگونی و تحول در طبیعت که با زایش و شکوفائی زمین وزمان در ابتدای بهار شروع شده و نوروز خجسته طلیعه آن است. نشان از هوش و درک بالای قومی است که هزاران سال است سردمدار تمدن بوده ودر بزنگاههای تاریخی با فرهنگ وتمدن خود، مورد تحسین دوست و دشمن قرار گرفته اند.

در این نوروز هم برای همگان خصوصا، همراهان و همکارانمان در دانشگاه پیام نورسعادت و سلامت همراه با نیکبختی و شادکامی آرزو داریم و همه با هم دست نیاز به سوی آن بی نیاز هستی بخش دراز می کنیم که :

یا مقلب القلوب والابصار،یا مدبر الیل و النهار، یا محول الحول و الاحوال ، حول حالنا الی الحسن الحال