انتخاب اصلح برگزاری سلسه جلسات حلقه صالحین بسیج اساتید مرکز بروجرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز بروجرد

اولین جلسه حلقه صالحین بیسج اساتید مرکز بروجرد در خانه معلم شهرستان با حضور اساتید بسیجی دانشگاه پیام نور با موضوعیت انتخاب اصلح برگزار گردید .

در ابتدا جلسه با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط برادربسیجی محسن دارابی خوانده شد سپس

برادر گودرزی مسئول بسیج اساتید مرکز بروجرد ضمن تبریک روز معلم افزود : امروز شما اساتید بسیجی با بصیرت لازم باید دانشجویان را آگاه کنید و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات که فرمودند با تحقیق فرد اصلح را انتخاب کنید .

رناسی نیز با تبریک روز معلم به اساتید درخصوص انتخاب اصلح گفت : ما با گوش دادن به فرمایشات  رهبری و اجرای فرامین ایشان برای سرفرازی و سر بلندی ایران اسلامی انتخابی اصلح خواهیم کرد .

دکتر نتاج دبیر ستاد بسیج اساتید مرکز بروجرد ضمن خوش آمد گویی به اساتید و تبریک روز معلم از اساتید خواست کرد که در جلسات حلقه صالحین حضور بیشتری داشته باشند .